DSpace
 

ASU elektroninė talpykla >
2.1 Agronomijos fakultetas/ Faculty of Agronomy >
1. Agronomijos fakulteto studijų mokomoji medžiaga >
2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF) >

Nuoroda į visatekstį dokumentą: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/8022

Antraštė: Maisto prekių mokslas
Autoriai: Jarienė, Elvyra
Kulaitienė, Jurgita
Danilčenko, Honorata
Vaitkevičienė, Nijolė
Levickienė, Dovilė
Leidimo data: 5-Rug-2018
Aprašymas: Maisto prekių mokslas nagrinėja konkrečių prekių (prekių grupių) vartojamųjų savybių kitimą laikymo, realizavimo, žaliavų perdirbimo metu, tiria ir tobulina kokybės kontrolės ir vartojamųjų savybių vertinimo būdus, nagrinėja prekių klasifikaciją, asortimentą, jų atitiktį reglamentams. Apraše pateikiamas detalus kai kurių maisto (vaisių ir daržovių, grūdų perdirbimo produktų – kruopų, makaronų, saldainių, kavos, medaus ir aliejaus) produktų kokybės įvertinimas pagal naujausius norminių dokumentų reikalavimus. Studentai susipažins ir išmoks taikyti pagrindines maisto žaliavų ir produktų kokybės rodiklių klasikines bei moderniausias vertinimo metodikas.
URI: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/8022
Priskirta kitiems rinkiniams:2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF)

Leidinio el. dokumentai:

El. dokumentas Aprašymas ApimtisFormatas
Maisto prekiu mokslas.pdf10,6 MBAdobe PDFŽiūrėti/Atverti

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Aleksandro Stulginskio Universitetas Copyright © 2010 - Rašykite mums