DSpace
 

ASU elektroninė talpykla >
2.1 Agronomijos fakultetas/ Faculty of Agronomy >
1. Agronomijos fakulteto studijų mokomoji medžiaga >
2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF) >

Nuoroda į visatekstį dokumentą: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/8021

Antraštė: Funkcionalusis maistas: produktų kūrimo sistemos
Autoriai: Jarienė, Elvyra
Danilčenko, Honorata
Kulaitienė, Jurgita
Vaitkevičienė, Nijolė
Leidimo data: 5-Rug-2018
Aprašymas: Praktinių darbų apraše surinkta ir susisteminta informacija apie augalines žaliavas ir jose esančias biologiškai aktyvias medžiagas (daugelyje lentelių pateikiami Žemės ūkio ir maisto mokslų instituto mokslininkų tyrimų rezultatai), jų poveikį žmogaus organizmo fiziologinėms funkcijoms, stabilumą aplinkoje. Aprašas skirtas pirmos pakopos studijų programos Maisto žaliavų kokybė ir sauga studentams.
URI: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/8021
Priskirta kitiems rinkiniams:2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF)

Leidinio el. dokumentai:

El. dokumentas Aprašymas ApimtisFormatas
FM_leidinys_sumaketuotas-2018 09 04.pdf4,73 MBAdobe PDFŽiūrėti/Atverti

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Aleksandro Stulginskio Universitetas Copyright © 2010 - Rašykite mums