DSpace
 

ASU elektroninė talpykla >
2.1 Agronomijos fakultetas/ Faculty of Agronomy >
1. Agronomijos fakulteto studijų mokomoji medžiaga >
2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF) >

Nuoroda į visatekstį dokumentą: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/6175

Antraštė: Bendroji mikrobiologija. Maisto mikrobiologija
Autoriai: Sinkevičienė, Jolanta
Raktiniai žodžiai: Mikrobiologija - Praktikumai
Maisto produktai - Mikrobiologija - Praktikumai
Leidimo data: 4-Rug-2017
Aprašymas: Mokymo priemonės paskirtis – ugdyti būsimų specialistų bendruosius gebėjimus: supažindinti su pagrindiniais mikrobiologijoje taikomais mikroorganizmų nustatymo metodais ir procesais bei su aplinkoje esančiais mikroorganizmais. Mokymo priemonė parengta ASU Agronomijos fakulteto pagrindinių (bakalauro) studijų programų Agronomija, Maisto žaliavų kokybė ir sauga studentams, studijuojantiems mikrobiologijos ir maisto produktų mikrobiologijos dalykus. Joje pateikta medžiaga kaip paruošti mikrobiologinius preparatus, kaip nustatyti maisto žaliavose bei aplinkoje esančių mikroorganizmų kiekį, aprašyti pagrindiniai jų kiekybinio išskyrimo metodai.
URI: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/6175
Priskirta kitiems rinkiniams:2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF)

Leidinio el. dokumentai:

El. dokumentas Aprašymas ApimtisFormatas
maisto mikrobiologija_A5.pdf5,21 MBAdobe PDFŽiūrėti/Atverti

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Aleksandro Stulginskio Universitetas Copyright © 2010 - Rašykite mums