ASU elektroninė talpykla >
2.1 Agronomijos fakultetas/ Faculty of Agronomy >
1. Agronomijos fakulteto studijų mokomoji medžiaga >
2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF) >
Nuoroda į visatekstį dokumentą:
http://dspace.lzuu.lt/handle/1/6175
|
Antraštė: | Bendroji mikrobiologija. Maisto mikrobiologija |
Autoriai: | Sinkevičienė, Jolanta |
Raktiniai žodžiai: | Mikrobiologija - Praktikumai Maisto produktai - Mikrobiologija - Praktikumai |
Leidimo data: | 4-Rug-2017 |
Aprašymas: | Mokymo priemonės paskirtis – ugdyti būsimų specialistų bendruosius gebėjimus: supažindinti su pagrindiniais mikrobiologijoje taikomais mikroorganizmų nustatymo metodais ir procesais bei su aplinkoje esančiais mikroorganizmais.
Mokymo priemonė parengta ASU Agronomijos fakulteto pagrindinių (bakalauro) studijų programų Agronomija, Maisto žaliavų kokybė ir sauga studentams, studijuojantiems mikrobiologijos ir maisto produktų mikrobiologijos dalykus. Joje pateikta medžiaga kaip paruošti mikrobiologinius preparatus, kaip nustatyti maisto žaliavose bei aplinkoje esančių mikroorganizmų kiekį, aprašyti pagrindiniai jų kiekybinio išskyrimo metodai. |
URI: | http://dspace.lzuu.lt/handle/1/6175 |
Priskirta kitiems rinkiniams: | 2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF)
|
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
|