DSpace
 

ASU elektroninė talpykla >
7. Biblioteka/ Library >
2017 baigamieji magistratros darbai >
2. Neprieinami magistratūros baigiamieji darbai 2017 >

Nuoroda į visatekstį dokumentą: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/5746

Antraštė: Laikymo sąlygų įtaka bulvių (Solanum tuberosum L.) su spalvotu minkštimu kokybei
Kitos antraštės: The influence of storage conditions on the quality of potato (Solanum tuberosum L.) tubers with colour flesh.
Autoriai: Moskvičiova, Ariana
Raktiniai žodžiai: Bulvės su spalvotu minkštimu; kontroliuojama atmosfera; kokybė
Potatoes with coloured pulp; controlled atmosphere chamber; quality
Leidimo data: 7-Bir-2017
Santrauka: Tyrimas atliktas 2015 – 2016 metais (spalio – kovo mėnesiais) Aleksandro Stulginskio Universiteto Atviros prieigos žemės ir miškų jungtinio tyrimų centro Augalinių žaliavų kokybės laboratorijoje, kur buvo vykdomi bulvių su spalvotu minkštimu biocheminiai, fizikiniai ir spektriniai tyrimai. Tyrimui buvo sumodeliuota kontroliuojamos atmosferos kamerose skirtinga dujų sudėtis.
Aprašymas: The study was conducted in 2015-2016 (Octobet-March), by the laboratory of open access land and forest Joint Research Centres of vegetable quality of raw materials in Aleksandras Stulginskis University, were biochemical, physical and spectroscopic studies of coloured potato pulps were carried out. Also, potato tuber storing condition and raw materials tasted during the storing process were selected for the study.
URI: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/5746
Priskirta kitiems rinkiniams:2. Neprieinami magistratūros baigiamieji darbai 2017

Leidinio el. dokumentai:

El. dokumentas Aprašymas ApimtisFormatas
authorLicense mOSKVIČIOVA.pdf83,11 kBAdobe PDFŽiūrėti/Atverti
Ariana Moskvi iova Magistro baigiamasis darbas.pdf1,24 MBAdobe PDFŽiūrėti/Atverti

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Aleksandro Stulginskio Universitetas Copyright © 2010 - Rašykite mums