DSpace
 

ASU elektroninė talpykla >
7. Biblioteka/ Library >
2017 baigamieji magistratros darbai >
1. Institucijos intranete prieinami magistratūros baigiamieji darbai 2017 >

Nuoroda į visatekstį dokumentą: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/5741

Antraštė: Lietuvoje gaminamų raudonųjų ir baltųjų vynų kokybės tyrimas
Kitos antraštės: Quality analysis of red and white wines produced in Lithuania
Autoriai: Butkutė, Vaida
Raktiniai žodžiai: sausas uogų ir vaisių vynas; kokybė; juslinis vertinimas;
dry berry and fruit wines; quality; sensory evaluation;
Leidimo data: 7-Bir-2017
Santrauka: Aprašomi ir lyginami sausų, dviejų metų brandos uogų ir vaisių vynų kokybiniai rodikliai.
Aprašymas: Described and compared dry, two-year maturity berry and fruit wines qualitative indicators.
URI: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/5741
Priskirta kitiems rinkiniams:1. Institucijos intranete prieinami magistratūros baigiamieji darbai 2017

Leidinio el. dokumentai:

El. dokumentas Aprašymas ApimtisFormatas
authorLicense Butkutė.pdf83,11 kBAdobe PDFŽiūrėti/Atverti
V.Butkute magistro darbas.pdf752,26 kBAdobe PDFŽiūrėti/Atverti

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Aleksandro Stulginskio Universitetas Copyright © 2010 - Rašykite mums