DSpace
 

ASU elektroninė talpykla >
2.1 Agronomijos fakultetas/ Faculty of Agronomy >
1. Agronomijos fakulteto studijų mokomoji medžiaga >
2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF) >

Nuoroda į visatekstį dokumentą: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/5413

Antraštė: Maisto žaliavų perdirbimas. II dalis
Autoriai: Paulauskienė, Aurelija
Tarasevičienė, Živilė
Raktiniai žodžiai: Maisto produktai
Žemės ūkio produkcijos perdirbimas
Leidimo data: 2-Vas-2017
Aprašymas: Laboratorinių darbų aprašas
URI: http://dspace.lzuu.lt/handle/1/5413
Priskirta kitiems rinkiniams:2. Paskaitų konspektai ir kita studijų metodinė medžiaga (AF)

Leidinio el. dokumentai:

El. dokumentas Aprašymas ApimtisFormatas
PERDIRBIMO_LAB_II.pdf296,04 kBAdobe PDFŽiūrėti/Atverti

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! Aleksandro Stulginskio Universitetas Copyright © 2010 - Rašykite mums